Akoestiek

Als geluid lawaai wordt.


Iedereen heeft wel eens last van een lawaaierige omgeving en slechte akoestiek. Als de akoestiek slecht is wordt concentreren een probleem en raakt men geïrriteerd. Ook kan het de verstaanbaarheid verstoren waardoor de boodschap niet goed over komt. Dit alles leidt tot een verminderde productiviteit. Hierdoor komen mensen niet tot hun recht en zal bijvoorbeeld je meeting of training ook minder succesvol zijn. En dat is precies wat je niet wilt. 

Hoe krijgt je een goede akoestiek

Bij HUIS130 zijn de muren en plafond gestuct met leem. Leem heeft veel goede eigenschappen. Naast dat het 100% ecologisch is en de vochthuishouding van de ruimte reguleert heeft het ook een akoestische demping en een grote nagalmreductie. Ondanks dat de nok van ons pand 9 meter hoog is merk je hier qua akoestiek niets van en dat komt door het gebruik van leem.

De voordelen van een goede akoestiek

Een goede akoestiek geeft rust en comfort leidt tot een hogere productiviteit, betere concentratie en ook minder stress. Dit alles draagt bij tot een succesvolle meeting of training.

Mail of bel ons als je meer informatie wilt. Je kunt ook altijd langskomen om de locatie te bekijken of het voldoet aan al je wensen. We ontvangen je graag.