verschillende workshops in combinatie met een vergadering

 Barbecue workshop door CotedeBoes

Tijdens deze workshop zal Jeroen van CotedeBoes je de fijne kneepjes van het barbecuen bijbrengen en  diverse basistechnieken uitleggen.  En uiteraard worden er diverse mooie stukken vlees bereid (bijvoorbeeld longhaas, eendenborstfilet, pittige lamsworst, picanha, kippendijfilet, Angusburger) op verschillende barbecues en staan de woorden proeven & gezelligheid”centraal. Prijzen in overleg.

Spiegelen met paarden door Bramas Coaching

Bij een coachingssessie met het paard wordt er gebruik gemaakt van het scherpe waarnemingsvermogen van het paard. Bij een spiegelsessie met het paard is ervaring met paarden of paardrijden niet relevant. Alle oefening worden naast het paard uitgevoerd. Een sessie met paarden kan ingezet worden in een coachingstraject of een op zichzelf staande sessie. Het is een krachtige methode om in korte tijd tot een diepgaand inzicht te komen. Dit kan op individueel, team of organisatie niveau. De workshop wordt gegeven door Carina Braams van Bramas Coaching.

Teambuilding met roofvogels, schapen en nog veel meer.

Via Buitenbusiness  of 1001activiteiten zijn er nog vele andere workshops te boeken. Zoals spiegelen met honden, tarot kaarten leggen, teambuilding met roofvogels, bruggen bouwen etc. Check hun sites voor alle mogelijkheden.