vergaderen, trainingen, brainstormsessie of coaching bij HUIS130

vergaderlocatie HUIS130

De vergader locatie

De vergader locatie is gebouwd circa 1890, oorspronkelijk een boerderij en later omgebouwd tot woning en nu een sfeervolle vergader plek. Het ligt net boven Amsterdam in het rustige en landelijke Westzaan omringd door natuurgebied Natura 2000.

Deze inspirerende en huiselijke plek is uitermate geschikt voor kleinschalige zakelijke bijeenkomsten, trainingen, brainstormsessies, workshops, etc.

vergaderlocatie

De vergaderruimte

Het  rijksmonument is geheel gerestaureerd en van alle gemakken voorzien. Waar vroeger het hooi lag staat nu de vergadertafel. Een plafond van 9 meter hoog, ontschorste boomstammen en de prachtige oude open haard maken dit een indrukwekkende, sfeervolle en huiselijke ruimte met een goede akoestiek en ver van straatgeluiden.

Voor meer interieurfoto’s klik hier.

Break-out ruimte

Moet er in groepjes gewerkt worden, dan kun je gebruik maken van de keuken en van de zgn. ‘break-out’ ruimte  die te bereiken is via de vide op de eerste verdieping.

Catering

Boekt u een ontbijt,  lunch,  borrelhap of avondeten? Wij maken het in onze eigen keuken op de dag zelf. We gebruiken waar mogelijk lokale en biologische producten. Smaak en kwaliteit staat bij ons voorop. Natuurlijk houden we ook rekening met  eventuele dieetwensen of allergieën.

catering

Teambuilding

Wilt u graag met de groep een teambuilding sessie doen? Klik dan hier voor de mogelijkheden.

Exclusief

HUIS130 wordt exclusief verhuurd, dus je hebt geen last van andere gasten en is privacy verzekerd. Kijk hier voor de tarieven.

Bereikbaarheid/toegankelijkheid

Pal tegenover HUIS130 is voldoende gratis parkeergelegenheid. Westzaan ligt maar 12 kilometer boven Amsterdam en de bereikbaarheid per auto is sinds de opening van de 2de Coentunnel optimaal.

Helaas rijdt er geen openbaar vervoer meer door het dorp. De locatie ligt op een half uur lopen van de bushalte. Maar komt u met de trein dan kunt u altijd een ov-fiets huren, dan is het een kwartiertje fietsen langs de leukste Zaanse huisjes.

De locatie is niet toegankelijk voor rolstoelen.

Ga naar contact en mail voor een offerte, locatiebezoek, meer informatie en mogelijkheden.