vergaderen, trainingen, brainstormsessie of coaching bij HUIS130

vergaderlocatie HUIS130

De locatie

Vergaderlocatie HUIS130 is een privé locatie. Van oorsprong (1890) een boerderij en later omgebouwd tot woning en nu een unieke vergaderlocatie. Net boven Amsterdam in het rustige en landelijke Westzaan, onderdeel van de gemeente Zaanstad omringd door natuurgebied Natura 2000  staat de prachtig kapberg (hooischuur). Deze inspirerende en huiselijke plek is uitermate geschikt voor kleinschalige zakelijke bijeenkomsten, trainingen, brainstormsessies, workshops, etc.

IMG_0844.jpg

De vergaderruimte

Het  rijksmonument  is geheel gerestaureerd en van alle gemakken voorzien. Waar vroeger het hooi lag staat nu de vergadertafel. Voor meer interieurfoto’s klik hier.

Een plafond van 9 meter hoog, ontschorste boomstammen en de prachtige oude open haard maken dit een indrukwekkende maar toch zeer huiselijke ruimte ver van straatgeluiden.

DSC_0067.jpg

De vergaderruimte

De keuken

Waar in vroeger tijden de koeien stonden is nu de keuken. Bij ieder vergaderarrangement maakt u hier zelf met verse koffiebonen de meest heerlijke cappuccino en espresso en anders een verwarmende kop biologische thee. Ook wordt hier de lunch of eventueel avondeten genuttigd. Omdat deze ruimte afgesloten kan worden kan hij ook gebruikt worden als extra werkplek. Al met al een unieke, sfeervolle en huiselijke setting die u zal omarmen zodra u binnenstapt.

DSC_0042.jpg

De keuken

Break-out ruimte

Heb je iets meer privacy nodig of moet er in groepjes gewerkt worden, dan kun je gebruik maken van de zgn. ‘break-out’ ruimte  die te bereiken is via de vide op de eerste verdieping.

Buitenruimte

Het is binnen heerlijk toeven, met vrij uitzicht over de tuin en aangrenzende landerijen.  Als het weer het toelaat kunt u ook heerlijk het terras op of de tuin in.